Slumpad post: Bilder på Joel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skatteåterbäring?

| 2019-03-16, 8:43

Fick skattebeskedet härom veckan. Fick betala. Gissade det eftersom när jag bytte jobb förra året fick extra mycket pengar – hade nästan ett helt semesterår som betalades ut och hade retroaktiv lön, och gick till förskott.

Så i veckan fick jag mejl från min bank.

Blev lite smått sur och skrev på deras facebook-sida. De skulle ta det med berörda. Rätt fräckt att skicka ut. Nu går ju inte vi under pga det men det finns troligen många därute som har det tufft och detta mer eller mindre kan kännas som en käftsmäll.

Undrar om jag ska passa på att betala in de där pengarna när jag ändå sitter här vid datorn.2 kommentarer to “Skatteåterbäring?”

  1. Sandra says:

    Ett helt sem år ghaaaa vf hade du inte tagit ut ledighet när du jobbade ja älskar ledigt

    • Sue says:

      För att första året var det förskottssemester och jag tog föräldraledighet istället för att ligga i skuld. Så slutade jag i februari och hade alltså nästan sparat ihop ett år (första dagen 1 april). Så ledig var jag 🙂

Kommentera