Slumpad post: På ön
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarlovet ett steg närmare

| 2019-03-31, 9:07

Hade ju fått muntligt ok men i början av veckan tog jag mig i kragen och la in den formella ansökan om sommarens ledighet. Börjar med lite tjänstledighet och juli blir i princip semester, för att sen köra tjänstledighet. Tänker att det kanske smärtar minst lönemässigt så.

Hade skrivit från 12 juni i mina papper men i kalendern såg jag att skolavslutningen är 11 juni. Tänkte först att jag såklart kan jobba, men bestämde mig sen för att det ska jag minsann inte göra. Nu ska jag tänka på mig i första hand. Det är för min skull jag väljer att vara ledig i sommar. Kollegorna har sagt ok, och då är det ok.

Man kan väl säga att det är rätt få arbetsdagar kvar till september egentligen.2 kommentarer to “Sommarlovet ett steg närmare”

  1. Sandra says:

    Wihoooo lycka

Kommentera