Slumpad post: Napp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Många bilder

| 2019-04-04, 8:53

Har redan visat att jag tog många bilder på Raffe i början och det har fortsatt. 2018 slog alla rekord i antal bilder och det är jag som står för det största antalet. Har även tidigare beskrivit hur vi strukturerar bilder på hårddisken, och jag har även lobbat för att man ska hålla det enkelt.

Roligt nu att se hur många bilder vi har från de olika åren. Framför allt hur det har ökat och minskat. Ser en ökning när vi flyttade till hus, och sen när vi fick barn, men kanske ännu mer när det blev kamera i mobilen. Fast jag måste erkänna att det är löjligt många bilder 2018 (och det ser ut att bli typ så många i år oxå om vi – jag – fortsätter i samma tempo).

Hittills i år ligger vi på strax över 8000 bilder.

Lär mig mer och mer hur man faktiskt kan använda sökfunktionerna i Google Photos och det är sjukt smidigt.Kommentera