Slumpad post: Ytterligare fem år
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En katt

| 2019-04-15, 11:17

Sen vi var hos farmor senast har det flyttat in en katt. En katt som inte är van vid hundar. Tillsammans med Raffe som inte är van vid katter. Han är ju inte heller särskilt förtjust i främlingar så första två dagarna skällde han på farmor så fort han såg henne. Suck.

Nåja, katten som blev lite förskräckt när vi intog huset drog ner i källaren och gömde sig. Raffe kände att det doftade och knallade efter. De spanade lite på varandra i omgångar.

När vi sen var ute och gick med Raffe passade Mimmi (katten) på att sticka ut. Sen höll hon sig ute och kom in först på natten. Tidig morgon väcktes vi av att Raffe skällde och hörde kattluckan. Sen höll sig Mimmi ute resten av dagen och först på kvällen vågade hon sig in när vi var ute och gick. Hon hann äta lite innan vi kom hem med Raffe och hon stack ut igen. Lite senare på kvällen såg vi henne kika in genom kattluckan. Raffe var inte sen att reagera såklart, men på natten vågade hon sig in igen.

Raffe passade på kvällen på att äta upp hennes våtfoder. Han som ALDRIG äter ur matskål smaskade glatt i sig…

Fortsättning följer…En kommentar to “En katt”

  1. Sandra says:

    Gapflabb

Kommentera