Slumpad post: Premiecheckar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

“Ett par bilder”

| 2019-04-18, 14:46

Älskar verkligen att det är så lätt att ta bilder med mobilen, och att det blir så bra kvalitet (tillräckligt bra oftast). Nu när vi var till Kvibille fem dagar så gjorde vi egentligen inte så mycket som borde generera bilder men jag lyckades ta över 1200 bilder (några är iofs skärmdumpar på saker jag vill komma ihåg men iaf).

  • Lördag: Stack iväg före 9 och hade bra tempo och ganska få stopp. Kom fram och hann njuta av både middag och promenad i solskenet!
  • Söndag: Lång morgonrunda med Raffe där jag och John upptäckte nya delar i skogen. Efter lunch drog vi till havet och njöt. Tog vägen förbi Siaglass i Slöinge när vi åkte hem.
  • Måndag: Lång morgonrunda (jag och John) och sen drog jag till Busfabriken med barnen. Fixade nya skor åt Simon och handlade, hämtade upp kusin Daniel och så fikade vi med honom i Kvibille innan John körde in honom till stan igen.
  • Tisdag: Lång morgonrunda med alla fyra. Härlig skog! Tog en sväng till havet igen efter lunch.
  • Onsdag: Kortare morgonrunda med Raffe (endast jag), sen packade vi och pausade före vi drog iväg vid halv 10 eller så. Stannade i Jönköping för lunch, sen hos faster Anna för tidig middag, och sen fastnade vi i bilkö och kom hem vid halv 9.

Katten såg vi tyvärr inte så mycket av. Barnen hade hoppats på att få klappa den men tyvärr missade de tillfällena eftersom den vågade sig in först när vi gått och lagt oss. Tur vi ska dit i sommar igen.

Nu blir det att gå igenom bilderna lite och se om det blir fler bloggposter kring specifika saker vi gjorde (uppdaterar med länkar här då).Kommentera