Slumpad post: Hemma igen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En annan blomma

| 2019-05-13, 9:38

Häromdagen gick jag förbi en rabatt i området och såg en blomma jag kände igen men inte kommer ihåg namnet på. Tänkte att jag nog hade såna i trädgården vid något tillfälle.

Kom hem och kollade fejan. Där hade någon delat ett blomtest jag gjort tidigare (tror två gånger) och då blivit förgätmigej. Så tänkte att jag ska testa igen. Fick inte samma utan den här gången Kungsängslilja – exakt den blomman jag sett i rabatten!

Den unika kungsängsliljan är en handlingsinriktad, optimistisk och orädd varelse. Karminröd och med slående schackmönster går du din egen väg efter dina övertygelser. Den solitära blomman behöver ensamtid och trivs bäst på vidsträckta ängar. Samtidigt är du generös, tillitsfull och trogen mot dina likar. Ditt namn kommer från Kungsängen utanför Uppsala, där Linné hittade dig 1740. Än idag blommar kungsängsliljan i mängder just där om våren.

Råkade se url:en och insåg att de mappat myers-bryggs till olika blommor och efter lite testande så fick jag fram att förgätmigej är INTP hos dem, vilket jag inte haft. Däremot den här liljan har ISTP vilket stämmer mer med ett annat test jag gjort.Kommentera