Slumpad post: Raffe på insta #74
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En sån vecka

| 2019-06-06, 20:39

Det är lite svårt att gå på tidig semester inser jag. Dels jobbar jag med mitt samvete över att lämna kollegorna med mycket som är på g, och dels känns det lite trist att missa roliga saker som händer. Nåja.

Jobbdagarna har varit knökade, teamet försöker förbättra och privat har det varit en del.

  • Måndag var det privatträning på kvällen med Raffe. Supernyttigt!
  • Tisdag var det ledarträff på scouterna. En slags aw med god mat (grillat) och genomgång av planeringen för nästa läsår. Tyvärr blev det lite sådär för när vi lekte i början var det en av ledarna som vred knät ur led och vi fick vänta över en timme på ambulansen. Dödade stämningen lite…
  • Onsdag körde jag och två fd/nuvarande kollegor aw där vi snackade om högt och lågt. Sjukt bra personer!
  • Idag hade vi ingen plan så när min kusin messade att de var i stan och att vi kanske kunde ses så jublade jag! De kom hit för att fika och vi satt och snackade över tre timmar. Raffe fick träna på att skälla… Sen slöade jag bara (hämtade lite paket och så iofs)
  • Imorgon är övriga lediga men jag jobbar. Passar på att gå till naprapaten och sen kommer barnen in på sen eftermiddag för att gå på bio.
  • Lördag är det pokédag för Slakoth och sen ska jag och kidsen på Bortbytingen.
  • Söndag är det hundpromenad runt Flaten.

En sån vecka helt enkelt. Nästa vecka är liiiiite annorlunda. Jobb en dag och skolavslutning nästa, Bounce för Joel via parkouren och packkväll inför scouternas sommarläger, morgonkaffe och sen inget mer.Kommentera