Slumpad post: Saker man hittar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Träna mod

| 2019-06-08, 11:20

Det är svårt att veta hur man fostrar en hund tycker jag. I höstas hade vi några privatlektioner med Linda på Hundorado. Då med fokus på tricks och det var Joel som tränade. Nu kände jag att det vore bra med lite input så jag bokade in. Två tillfällen har varit och ett tredje är planerat efter midsommar.

Väldigt väldigt nyttigt. Hon följer dessutom Raffe på instagram så hon har lite koll. Vi har tränat hundmöten och mod.

Promenaderna blir helt klart roligare (för båda) när vi har något att fokusera på. Vi leker fortfarande med bollar men har utökat så att på själva promenaden så letar vi stock och sten som är lämpliga att hoppa upp på. Det roliga är att Raffe redan efter en vecka har vågat massor. Plus att han känner igen vissa stenar och glatt springer dit utan att jag går dit och säger “hoppa”.

Jag har dessutom hittat en matsort som han accepterar som godis så i morse åt han sin frukost på morgonrundan!Kommentera