Slumpad post: Gamification
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där bilen, igen

| 2019-06-27, 18:37

Förra året när jag besiktigade så var det ju på håret tydligen. Den gick dock igenom i år igen, men vi har insett att det är dags. Några dagar före vi åkte till Halmstad så insåg jag att jag hade ac:n på max och det blev inte särskilt kallt. Funderade inte så jättemycket på det dock.

Förrän vi satt i bilen in till stan och skulle hämta John för att åka till Halmstad. Då insåg vi. Den är trasig. Den blåser aningens sval luft men med en gassande sol märks det knappt. Så vi hade fönstren öppna en hel del. Kändes som förr i tiden när jag åkte långt. Då hade vi aldrig ac.

Två gånger har nu även höger framfönster inte gått att få ner. Efter omstart av bilen så funkar det. Dessutom trillar det av saker på nycklarna så det blir svårare att fjärrlåsa… och det har gått av några saker inne i bilen.

Vi tar det som ett tecken att det faktiskt är dags nu. Så under sommaren ska vi fundera på vilka krav/önskemål vi har på nästa bil.Kommentera