Slumpad post: Mitt hjärta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mariefreds camping – just in time

| 2019-06-30, 23:34

Vi hade ju ett val att sticka först på måndagen men vi ville känna att vi kom en bit iaf. Hade laddat ner en app (Ställplatser) och spanat in att det fanns lite olika ställen längs med Mälaren. Den stora planen var typ att ta oss ner mellan sjöarna (Vänern och Vättern), sen via Ed uppåt och på något sätt hem igen. Vi stannade på en mack och tog sen en mindre väg med siktet på Mariefred. Helt plötsligt börjar något pipa i bilen. Barnen som sitter “bak” ser att det är en lampa på panelen som verkar gälla själva husdelen. Vi har 11 minuter till campingen. Jag ringer dem och de stänger om 20 minuter (och har plats) så vi kör vidare trots pipet. 

När vi nästan är framme ser jag i sidospegeln att en av packluckorna bak är lite öppen! Stannar till när det passar och John går ut och stänger den. Pipet slutar! Vi inser att vattendunken nog slagit i och upp den. Efter detta skippar vi rådet om att bara låsa och inte stänga sidogrejer på luckan (svåra att stänga men klart värt böket…). 

Vi checkar in och får en plats. Ska koppla in elen och hittar inte rätt mojäng. Vi minns vagt att ägaren pratat om att det saknades en grej som vi kanske eventuellt skulle behöva (bara att lägga ut så skulle vi få pengarna). Rusar upp till receptionen som egentligen har stängt sen 10 minuter men lyckas förklara vad det är vi behöver (med hjälp av John via högtalartelefon) och sen är allt lugnt. 

Joel har redan fixat med markis etc. Vi sätter på oss badkläder och går till stranden/bryggorna där tyvärr inte Raffe fick vara så vi turades om att sitta med honom. 

Fantastiskt utsikt! 

Vi somnar sen rätt ok med barnen längst bak och oss vuxna där fram (tänkte att barnen sover längre). Kommentera