Slumpad post: Uppe sent
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fall och Bert

| 2019-07-02, 23:06

En sak vi spanat lite på var vattenpåsläpp i fallen i Trollhättan. Har hört om det många gånger men kan inte minnas att vi någonsin varit där (trots att jag växt upp tämligen nära). 15.00 skulle de ske så vi hade en liten deadline.

Regnet upphörde när vi närmade oss och 8 minuter i 3 stod vi på plats för att kolla. Snacka om mäktigt! Vatten är kraftfulla saker. Vi strosade runt en del och väl i bilen kollade vi återigen appen för att se vilken camping som verkade närmast. Ursand låg vid Vänern (barnen samlar ju på badsjöar) så vi bestämde oss för att testa. På vägen stannade vi för att köpa lite mat och elrack för eventuella insekter.

Vid femtiden svängde vi in på campingen som var “aningens” större än de två vi tidigare bott på. I receptionen satt Bert Karlsson i en stol och snackade med någon. Efteråt fick vi reda på att han äger campingen.

Barnen tog ett dopp i Vänern (inte varmt) och jag och Simon plockade lite blåbär i närheten. Latrinen lyste rött så vi var tvungna att testa hur man tömmer. Faktiskt över förväntan enkelt, men ändå lite småäckligt… John testade gassprisen och lagade pasta och köttbullar (barnen valde nudlar på stormkök istället).

Somnade fint.Kommentera