Slumpad post: För få
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite sådär

| 2019-07-06, 16:16

Vi tog en morgonrunda förbi huset jag mest växte upp i. Känns konstigt att se det och tänka att jag bodde där. 

Barnen spelade inne ett tag, och lekte sen ute. När det sen började dugga lite så packade vi ihop oss och drog iväg (lyckades backa ut rätt ok faktiskt) med siktet på Dalslandsaktiviteter. 

Dock tankade vi och gjorde en avstickare till en väns mamma som bor i Ed om som jag ser alldeles för sällan. Snackade lite med henne och spanade in nya lägenheten (ny för mig men hon har bott där i typ 2 år minst) och klappade hund. 

Väl vid Dalslandsaktiviteter var det lunchdags med fokus på älgkött. Hund fick inte äta inne så vi satt ute. Joels burgare hade dressing så han var inte alls nöjd. Till råga på allt så började det regna (vi satt dock under parasoll men iaf). 

Vi hade funderat på att spana på älgar, kanske rida och kanske vaska guld. Så vi satte oss i husbilen och funderade. Hade spanat in dressin i Bengtsfors och kanske campa där. 

Väderprognosen var sådär och John hittade ett ställe för dressin i Vansbro så vi tänkte om (jag ringde och prelbokade måndagen) och appen visade en camping utanför Grums som verkade ok. Så med en paus för glass (och kaffe för mig) i Skåpakiosken så drog vi direkt dit.Kommentera