Slumpad post: Veckans bokbloggsfråga (49)
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En kräkdag

| 2019-07-07, 16:06

Vi väcks av kräkljud vid halv 3 typ. Det är Simon. Han har dock lyckats sträcka sig efter den kräkpåse de har som skräppåse så nästan inget har kommit någon annanstans. 

Vi fixar en kräkkastrull istället och jag satte mig vid honom och halvsov. Han verkade bättre och somnade om. Så hör jag hur han rör på sig och vips kräks han igen. Inte riktigt lika lyckat den här gången utan underlakan, påslakan och kudde drabbas. Inte utan att jag längtade hem lite då. 

Vi fixade lite och sen såg jag till att vara med bättre i fortsättningen. Han kräktes säkerligen 15 gånger totalt. Vi hjälptes åt med att fixa. Raffe passade på att sova ikapp efter en hektisk vecka. 

Efter lunch kände han sig lite bättre och vi började planera för att åka iväg. Jag ringde och bokade om dressinen till tisdagen istället.Kommentera