Slumpad post: Det där jullovet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Åka dressin

| 2019-07-09, 19:05

När vi inte visste hur det skulle gå med husbilen så ringde jag dressinstället och förvarnade. De sa att de stängde 18 men bor där så vi var välkomna när vi kom. Fantastiskt skönt! 

När det nu löste sig så snabbt och endast en timmes körning dit så kom vi fram före 14 och packade ihop lite badkläder, mygghattar och Raffe. 

Sen trampade vi iväg! 

Vilken naturupplevelse! Raffe hade vi i hans lilla säng i våra knän och han låg och njöt massor! Efter en stund som kändes som max 20 minuter kollade vi hur länge vi åkt och det visade sig vara 50 minuter! Tiden bara flög fram. 

Vi hittade ett ställe vid en sjö där vi stannade och plockade fram picknickkorgen och mumsade. Vi fortsatte sen en bit till och vände vid nästa station. Hemfärden gick klart fortare (vi var förvarnade om det, nämligen mest nedför hemåt). 

Fantastisk natur! Att trampa var rätt lätt (även uppför även om det kändes) och vi hjälptes åt allihop (utom Raffe då). En del mygg när vi stannade men när vi rörde oss framåt var det bara någon enstaka fläckfluga eller så som kom på besök. Totalt cyklade vi 2,5 mil och var iväg ca 4 timmar. Kommentera