Slumpad post: Ego-boost
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Leksand sommarland

| 2019-07-10, 19:25

Dagen inleddes som vanligt med Rafferunda – den här gången runt sommarlandet vilket var en hyfsad runda.

Vi var taggade men lite sega så vi kom inte till ingången förrän efter 10 och det var kö. Varmt som tusan så mycket folk. Lite strul med biljetter (vi köpte paket på campingen men hade bara kvittot – fick inget mer) så energin hos vissa droppade lite. John och Raffe höll ställningarna vid husbilen. 

Testade stor hoppkudde och törsten slog till så jag fick leta mig runt för att hitta någonstans att köpa vatten (och köa såklart). Vi körde rolig hinderbana och gick sen runt och spanade lite. Blev sugna på att bada så gick till husbilen och bytte om. Väl tillbaka hade vi en som vägrade åka typ allt så stämningen blev sådär. Insåg att vi kanske var hungriga. Kollade om vi kunde köpa med även till John och äta i husbilen. Verkade sådär med mackorna så vi gick till husbilen. Simon stannade där och käkade och jag och Joel drog tillbaka för att käka där men efter ett tag i kö till buffén insåg vi att det typ var fullt och att maten verkade slut (gah!). Gick till mackstället för att käka våffla men vände när vi såg kön. Gick muttrande till husbilen och åt fil och macka. 

Sen drog vi och åkte de flesta vattengrejerna (inte de allra värsta) och gjorde även hinderbanan i Siljan (Wipe out). Joel körde den totalt tre gånger typ, jag en. Gissa vem som badade? Jag, tre gånger. Svinkallt. Fast väldigt roligt! 

När vi badat klart drog vi till husbilen och bytte om. Simon hängde med tillbaka och de hoppade i hopptorn och lite annat. Vips var dagen slut! Vi hann inte allt och det hade nog varit bra med två dagar för att inte känna sig så stressad. Vi var ändå rätt nöjda med dagen trots tokmycket folk. 

Och många steg blev det! Kommentera