Slumpad post: Gårdagens middag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hund på husbilssemester

| 2019-07-17, 10:32

Vi var ju inte bara nya på att åka husbil utan även att ha hund med på husbilssemester. Sammanfattningsvis kan man säga att det har gått helt suveränt bra. Enda bökiga är att han har en tendens att skälla en del. Vilket mest märktes på parkeringar, eller på campingar när vi hade lite dålig koll på att någon närmade sig. Fast det kunde ha varit mycket värre. 

I övrigt har vi fått härliga promenader, han har sovit som en gris när vi åkt och på nätterna och hängt med på diverse äventyr – fallen i Trollhättan, slussning i Håverud, restaurang och så där. Gått över förväntan! 

Vi har på minst två ställen bott så vi haft en gräsmatta/äng att leka fritt med honom så han har definitivt fått träning. Det har kanske blivit lite färre långa rundor för honom men helt klart många kortare rastningar när vi stannat och köpt mat tex. Och som sagt en hel del äventyr så han har inte alltid sovit så mycket som hemma, vilket märks för han blir lite jobbigare när han är övertrött. 

Han har vilat, varit med på saker, spanat massor och skällt lite granna. När vi cyklade dressin hade vi med hans säng som han använt massor och även på turen när vi vände och ställde den vid sidan. Vips så låg han i den! (se bilden)Kommentera