English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tre par byxor

| 2019-08-09, 13:14

Igår hände det. Det som senast hände för typ 1,5 år sen. Mönstret jag hittade var 134 och det var ju för litet så jag fick börja med att rita av 146. Sen sydde jag ett par för att testa. Funkade fint och Simon hade dem resten av dagen.

Körde färdigt ett av tygen så att jag kan känna att jag går i mål lite iaf. Eftersom Simon vill ha benen olika räckte det tyget till tre par. Varierade ficktyg rejält. Fick egentligen fria händer men konsulterade Joel som gillar att matcha tyger. Nu finns det tre par som bör funka ett tag och jag har fått upp rutinen igen och det bör inte gå 1,5 år till nästa gång jag syr byxor till Simon.

Det känns skönt att göra något som sitter i ryggmärgen.

Mottagare: Simon
Mönster: Det gamla vanliga mönstret men nu i 146 (Ottobre 4/2011).
Material: Velourtyger från lite varstansKommentera