Slumpad post: Simglasögon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bra stämning

| 2019-09-12, 8:51

Skulle ta blodprov idag på morgonen. De har öppen provtagning 8:15 och ett tag framåt. Var där runt 8 och tog en nummerlapp. En person före.

Dök in några till. En skulle betala men insåg att hen glömt kortet och frågade om swish funkade. Nope. Lösningsorienterad som jag är insåg jag att jag kan betala och hen swisha mig. 2 minuter senare var alla glada igen och sköterskan skulle framföra till chefen att swish nog vore bra att ha för dem.

Så kom en personal från skolan in och tog nummerlapp. Tog ett tag innan hen såg mig och vi började prata. Hen var lite stressad över att hen smitit från skolan för att ta blodprov så jag som var näst på tur bytte lapp med hen. När så nästa var på tur sa hen att jag fick gå före.

Snacka om skön känsla när jag gick därifrån! Tänker att de flesta som var där fick samma sköna känsla och det är ju det vi behöver jobba på! Sprida bra känslor!Kommentera