Slumpad post: Badrum 2 dag 7
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Redo för hösten?

| 2019-09-16, 7:59

I helgen var det någon morgon med 8-10 grader och jag märkte hur mina fingrar blev lite röda och jag insåg att jag behöver vantar. Joel ska dessutom på vandringshajk nästa helg så vi drog till XXL och shoppade lite igår. Hittade en del som vi behövde.

På söndagen var det vindens tur. Vi tog ner allt som har med höst och vinter att göra. Det som väldigt mycket vinter fick åka upp igen. Likadant med det som varit Joels men som ännu inte passar Simon. Fixade undan lite typiska sommargrejer och totalt så fick vi ihop två kassar att skänka.

Lite najs är att Joel nu i princip nått upp till min skostorlek så han kommer kunna ha mina skor, och de vi köper till honom kan jag eventuellt ta över.

Det är rätt konstigt hur många jackor och skor en behöver… Kanske borde göra en bloggpost om alla jackor så jag får skämmas lite?Kommentera