Slumpad post: Plogbil del 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Piraterna i Bagisskogen

| 2019-10-12, 10:26

I tisdags hade vi ett specialmöte med våra scouter. En av kårens ledare håller nämligen en kurs ibland, i äventyr och den har flera av våra ledare gått. Han som håller kursen höll tillsammans med en deltagare från i våras ett äventyr för hennes kår. De erbjöd sig att hålla det för vår kår och vi som har pirattema i höst nappade såklart!

De fick göra sex olika stationer. Det hann bli rejält mörkt så det var spännande i skogen. Vid varje station fick det göra en utmaning som gav dem en bokstav. Bokstäverna bildade sen ett ord och det skulle de ge till en häxa och då fick de komma över bron och leta efter en skattkista som de sen kunde byta ut mot godis. Allt fick de leta upp själva med hjälp av en karta.

Själv var jag på en station så jag fick inte se så mycket. Mer än att jag fick klä ut mig vilket aldrig är fel.

Enormt uppskattat tydligen! Särskilt tältet som de skulle smyga in i för att hitta ledtrådar UTAN att väcka piraterna (några år äldre scouter).Kommentera