Slumpad post: Sverigeturnén över del 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

45-årsdag

| 2019-10-31, 16:16

Igår fyllde jag 45 år! Halvvägs till 90 vilket är rätt coolt måste jag ändå säga.

“Väcktes” med skönsång i vardagsrummet där vi sover hela familjen nu på lovet (John har ju inte lov men iaf). Fick öppna många paket och fick flera roliga, bra saker (lensball, bakramar, innerdäck, tomtar etc). Tog en härlig morgonrunda med Raffe och sen åt jag och barnen frukost. Fixade och donade hemma, softade så mycket jag ville och bakade chocolate chip cookes! Vi åt rätt många så det blev ingen tidig lunch.

Vi stack sen iväg med bilen till Älta där vi gick en tur i skogen. Letade upp en källa med fantastiskt gott vatten! Raffe är lycklig som få när han får springa runt med oss i skogen. Otroligt härligt att han knappt haltar längre!

På kvällen käkade vi middag, och sen tårta. Vi avslutade kvällsfikat med att spela spel – Ryktet går (alla gissade helt rätt en vända vilket aldrig hänt tidigare). Alla var trötta av någon anledning (vaknade 6?) så strax efter 9 knoppade vi in i vardagsrummet. Väldigt nöjd med min dag!2 kommentarer to “45-årsdag”

  1. Sandra says:

    Grattis igen låter som en toppendag

Kommentera