Slumpad post: Julråd
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Raffestatus

| 2019-12-01, 15:41

Typ en dryg månad har gått sen senaste statusen. Inser att jag glömmer skriva på bloggen, det mesta hamnar på instagram och drunknar lite där.

Tassen har vi varit hos veterinär för igen, två gånger och nu verkar det ha landat i att det kanske var något mindre brott som inte syntes på röntgen. Han slutade halta rätt snart och har sen dess inte haltat men klon/tån sticker fram klart mer än vanligt och så kommer det nog att få vara trodde han jag träffade senast. Men det verkar inte bekomma honom det minsta och då gör det inget. Vi ska se till att hålla klon kort så den inte fastnar.

Allergi/klåda har varit lite upp och ner. Vi fick ok på att börja med vanlig kost och han fick lite olika saker, och det började bli rött mellan tårna igen. Förrförra helgen var det även klåda på magen så vi duschade honom en gång och det gjorde susen, kom tillbaka lite och det blev dusch en gång till. Hudveterinären tyckte i samtal förra veckan att vi bör återgå helt till allergikosten igen för att sen när det röda försvunnit införa en sak i taget – helt enkelt leka detektiver. Så det gör vi, typ.

Lite allmänt så är han mer skällig och otålig efter allt den här hösten. Lite surt eftersom det faktiskt hade blivit bättre. Nåja, det är bara att jobba på och när han kan äta godis igen så blir det någon slags privatlektion eller kurs tror jag, så vi får lite fason på honom.

Han sover numera i vår säng i sin hundbädd och verkar stortrivas med det.

Alldeles underbart att kunna leka i snön!Kommentera