Slumpad post: Tröttma
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Testa att dreja

| 2019-12-21, 9:46

Joel pratade i somras om att det vore kul att dreja så vi gav honom att prova på i födelsedagspresent. Precis som alltid så går ju tiden väldigt fort och jag kom på att jag ändå behövde fylla paketkalendern och då bokade jag in ett tillfälle på Clay’n Play och igår var det äntligen dags.

Superproffsigt ställe verkligen!

Jag minns vagt att jag testat för längesen och tyckte det var assvårt. Man fick fyra lerklumpar under sin timme och den första gick riktigt bra. Sen gick det mest åt pepparn för mig. Simon gjorde tvärtom, och Joel svettades lite hela tiden.

Vi tyckte alla att det var väldigt roligt och ser fram emot att komma tillbaka och måla våra alster – man fick välja ut varsin av det man gjort som ska brännas. Sen hittar vi gärna möjlighet att testa fler gånger!Kommentera