Slumpad post: Bra förmiddag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Eddings, David: Profetians tid

| 2020-01-09, 8:58

 9789132315428Gick lite sakta framåt tills vi åkte till Järbo och vips hade vi läst ut den och Joel var helhjärtat med igen.

Nu har det blivit lite mer spännande. Vissa vuxenanspelningar som jag tycker är sådär men tänker att de nog ser/läser annat som har samma. Lite störande att det är så manligt/kvinnligt. Ibland spinner min hjärna vidare lite på hur man faktiskt skulle kunna göra den väldigt mycket mer jämställd (på många sätt).

Historien tätnar och vi börjar få lite bättre koll på persongalleriet, gudarna och länderna/platserna det rör sig kring. I början var det en enda sörja så det känns skönt att få bättre koll. Det gör även att man vill läsa vidare mer.Kommentera