Slumpad post: En månad senare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

von Sivers, Malou: Mitt hjärtas oro

| 2020-01-17, 19:17

Köpte på event i våras (eller om jag fick den i kassen). Kände lite motstånd till den och vet inte varför egentligen.

Kom snabbt in i boken men funderade på om jag verkligen orkade läsa för att våld i hemmet gör så ont. Valde att fortsätta och jag är glad för det. Det gör ont att läsa boken och det är tufft att följa huvudpersonens perspektiv och nästan förstå varför han slår, även om jag vill ruska om honom och få honom att vakna upp.

Vi bär alla på en historia och under olika omständigheter utvecklas saker och ting på olika sätt.

Boken visar tydligt att allt verkligen inte är svart eller vitt. Att inget är så enkelt som det kan se ut från andra sidan. Bra att skildra det så komplext som det ofta är.

Fast jag vet ärligt inte om jag klarar av att läsa nästa del. Vill väldigt gärna veta hur det går så jag lär nog trilla dit.

Köpa boken?4 kommentarer to “von Sivers, Malou: Mitt hjärtas oro”

 1. Sandra says:

  Har svårt för henne…dock aldrig testat hennes författarskap men i intervjuerprogram hon har tycker jag inte om henne…tycker hon oftast vill rota o i folks skit o historia istället för att prata om nuet och vilka mål o drömmar de har ….

  • Sue says:

   Kanske därför jag haft lite motstånd att läsa? Här rotar hon tydligen mest i sin egen skit 🙂

 2. Hej,

  Vi håller på att bygga en tjänst där man ska kunna se all information om en bok och kunna hitta det bästa stället att köpa boken på – vi visar också var man kan köpa boken begagnad och om den finns som E-bok så att man kan spara på miljön.

  Vi skulle tycka att det var jättekul om du ville länka från dina recensioner till oss. Om du länkar till en bok på vår sida så länkar vi tillbaka från boken till din recension.

  Här kan du se hur boken ser ut på vår sida:
  https://www.omnible.se/10123697891143276560

  Maila mig om du är intresserad. Även om du inte är intresserad så vore det kul att höra vad du tycker om vår tjänst.

  Vänliga hälsningar,
  Josef Cullhed

Kommentera