Slumpad post: Plåster
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tänk snabbt (v4)

| 2020-01-20, 22:01

Följer sen många år Enligt O och lite då och då dyker det upp såna här enkäter. Sällan orkar jag svara men den här gången ville jag.

Jag är tämligen dålig på att välja men ska göra mitt bästa.

  • Guldbaggegalan eller Oscarsgalan? Ja, det blir nog ingen faktiskt. Har gett upp såna här galor. Förr var det nog dock Oscarsgalan.
  • Feelgood eller deckare? Är enklare för det blir feelgood alla gånger. Kanske något litet avbrott för en deckare av någon favoritförfattare men annars vill jag bara läsa saker som får mig att må bra.
  • Bokserier eller fristående böcker? Denna är lite lurig men det får bli serier. Märker om jag tittar på vad jag läser oftast så är det serier. Då har jag ett driv att läsa en bok för jag känner redan till en del och tröskeln blir lägre.
  • Bok som tv-serie eller bok som film? Måste nog säga tv-serie. Har till exempel Anne på Grönkulla, tredje säsongen, att se fram emot nu.
  • Te eller kaffe? Om jag tittar på mitt beteende blir det kaffe, men om det är i samband med läsning så får jag säga te. Fast allra helst dricker jag vatten.


2 kommentarer to “Tänk snabbt (v4)”

  1. enligt O says:

    Jag gör väldigt ofta te och dricker sedan kanske en halv kopp. Å andra sidan har jag en kopp som är stor som en balja.

Kommentera