Slumpad post: Antiklimax
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vitmögel?

| 2020-02-16, 16:39

En av surdegarna vi har är troligt vitmögel på vinden. Jag har nu en firma som troligen kommer och kollar i veckan. Lite oklart då de mejlade och sa att de hade tid, jag svarade efter två minuter och föreslog tisdag. Sen har jag inte hört något. Så oklart om de plötsligt står utanför på tisdag?

Nåja, vi har ju en hel del saker på vinden och oavsett vad åtgärderna blir så behöver vi rensa. Så bara att göra tänker vi nu. I helgen tog vi ner alla tyger som inte redan låg i plastbackar. På tok för mycket helt enkelt. Har lite svårt att förstå hur det kunnat bli så mycket? Och då har jag ju redan rensat en hel del.

Nåja, jag funderade på om jag skulle orka sälja i någon grupp på fejan, eller på loppis. Men jag värderar min tid högre så jag chattade textilläraren på barnens skola och frågade om hon ville ha och det ville hon såklart. Sa att det nog skulle bli en ikea-kasse (stora varianten). Det blev två – välfyllda. Och ändå är det två fulla plastbackar med tyger kvar, som får upp på vinden senare när vi vet mer.

Nu är planen att rensa varje helg. Lite iaf. Fast planer kan ju ändras beroende på hantverkare och sånt. Vi får se.Kommentera