Slumpad post: Cykling från Deres till havet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inget vitmögel!

| 2020-02-18, 12:54

Idag kom en person från Takdax för att kolla på vinden och på taket. Vi hade meckat lite med stege på morgonen och var redo. Barnen hemma sjuka så de fick hänga med Raffe i Simons rum när jag och hantverkaren gick upp på vinden.

Det såg jättebra ut! Sponten superfin, bra luftspalter. Det vi hade var något fluff som det kan bli när det är kallt och ibland varmt. Går att slipa bort och sen ha på någon olja om det stör men inte alls nödvändigt.

Ja, vi bör minska ner lite antalet saker på vissa ställen så att luftflödet inte störs.

Otroligt skönt besked!2 kommentarer to “Inget vitmögel!”

  1. Sandra says:

    Så skönt!!!!! GRATTIS …el vad säger man

Kommentera