Slumpad post: Google-kalender
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte så smidigt

| 2020-02-22, 18:28

Vi behövde köpa ett presentkort på playstation store före imorgon söndag. Googlade lite snabbt i torsdags kväll – fanns på Webbhallen. På fredagen på jobbet kom jag på och la in i kalendern så jag inte skulle missa att gå dit före jag gick hem.

Var kö typ en kvart. Betalade, köpet gick inte igenom enligt personen i kassan – kom ut en slip som sa det. Så jag betalade igen, då funkade det. Såklart har jag Klarna-kort och appen som notifierar vid köp och den notifierade två gånger. Nämnde det för personen i kassan och hen var förvånad. Hade hen aldrig sett förut. Kan ju bero på att få har notiser? Så nu har jag på min todo att kontakta Klarna i första vändan (tyvärr ingen förtur som anställd:) )

Dessutom hade vi tänkt köpa 300 kr, valen var 200 kr och 400 kr. Varför snåla så jag köpte 400 kr.

Idag skulle jag hämta paket på Ica, i kassan har de massa olika presentkort. Spanade in dem lite noggrannare än vanlig. Playstation – 100, 200 eller 400…

Det gick förresten inte att hämta ut paketet för det var beställt i Johns namn och legitimation krävdes. John var förvisso utanför med Raffe men hade inte med sig legitimation.

Så, det hade varit bättre om vi båda haft legitimation idag, och jag skippat Webhallen igår. Men det är ju sånt man inte vet i förväg.Kommentera