Slumpad post: Ett kontor med utsikt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Surdegsstatus

| 2020-02-28, 11:53

För ett par veckor sen listade jag lite surdegar vi har och det var bra att göra, se dem i en lista som ändå inte var övermäktig. Så sen dess har jag (vi) tagit tag i ett par stycken iaf.

  • Fönstren behöver målas. Ja, det är ju förvisso vårväder men målningsväder har det inte varit.
  • Balkongen behöver byta ut delar av räcket. Lite samma som för fönstren.
  • Bilen behöver service och det har den fått (inga konstigheter – man är ju alltid lite nojig när det är den första man har med bilen). Även den saknade nackkudden (där bilfirman som sålde den faktiskt betalar hälften – ska bara skicka in kvittot). Farthållare – vi var tre veckor efter halvårsgränsen som de håller sig till för klagomål. Jaja.  Men vi har ett galler!
  • Avtal med Com Hem är fixat, och vi har fått mycket högre hastighet. Jag märker tydlig skillnad när jag har hangoutmöten då jag jobbar hemifrån. Förut kunde det hänga sig men inte längre. Vi fick mer tv än vi behöver men kanske hittar vi tid och lust att glo mer på tv?
  • Vitmögel kändes ju verkligen sådär så det var ren lycka när det visade sig att vi inte har det! Dessutom så fick det oss faktiskt att tag i och rensa. Så två kassar tyger ska till skolan, och flera väskor och jackor har skänkts vidare till grannar och Möjligheternas hus. I farten så blev vi av med ett par slalompjäxor, sålde Simons gamla skrivbord och en halv 7 kg säck med hundmat köpte grannen billigt. Sjukt nöjd!


Kommentera