Slumpad post: Upptäcksfärder
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Veckan som gick

| 2020-03-07, 16:41

Visste ju innan att mars är lite maxad. Nu är nästan första veckan över – i alla fall vardagsdelen. Helgerna är nästan alltid softa numera. Måndag, tisdag och onsdag hanterade jag morgonen och då hann vi högläsa lite, precis som några kvällar så snart är boken slut! Raffe fick vara på dagis fem dagar och jag lämnar honom när jag går till jobbet. Inte ofta det är fem dagar då jag nästan alltid försöker jobba hemifrån en dag.

  • Måndag var rätt soft jobbmässigt då vi var på heldag med “ledningsgruppen” för de team som tillhör vår grupp. Soft tempo och nyttiga grejer som blev gjorda. Lite jobbigt att inte kunna göra vanliga jobbsaker… Inget speciellt på kvällen mer än att vi faktiskt lagade middag tillsammans alla fyra och det var enormt uppskattat!
  • Tisdag inleddes med Atlassian Team Tour där jag träffade flera fd kunder och kollegor. Tobias Ahlin pratade och var klart bäst och intressantast! Sen fullbokad med möten resten av dagen. Möten för mig innebär oftast att jag löser saker åt andra – vilket är mitt jobb, så det är i princip bara roligt! Gick förbi Webhallen (först Sveavägen, sen Medborgarplatsen) för att fixa mer RAM åt Joel. På kvällen hämtade jag en ny laddning varor på Reko 17. På kvällen la jag en timme på en presentation som jag skulle ha på onsdagen.
  • Onsdag var lite softare på jobbet med leverantörsmöte, lite intro kring våra verktyg för nya vi har fått i vår grupp och möte med hon som kommer hjälpa oss rekrytera. Men framför allt Team Review som var min första och väldigt intressant. Fick mycket bra feedback till vad vi gör i teamet, eller snarare våra planer. Hann hem och äta några mackor för att sen dra på föräldraråd.
  • Torsdag började med favoriten Morgon kaffe med personlig produktivitet. Vi var tre som diskuterade högt och lågt. Lite blandat på jobbet med teamlunch och sen en workshop kring high performing teams med teamet – mycket uppskattad av alla. Hem och åt middag (som John fixat) och sen drog vi till Joels skola (skänkte oehumla mängder tyg till textilslöjden) för redovisningskväll.
  • FredagWomen In Tech från morgon till kväll, med lite kortare avbrott för jobb i pauser.

Tycker jag lyckats klara det väldigt bra med tanke på att jag lätt bränner ut mig på att vara social och därför väldigt gärna pausar en dag genom att jobba hemifrån.Kommentera