Slumpad post: Salt och peppar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ringar på vattnet

| 2020-03-12, 21:43

Rätt ofta känner jag att jag glider runt på bananskal (men som någon klok sa att då måste du äta jäkligt många bananer). Jag spenderade 4,5 år på Riada och var med och byggde upp konsultorganisation och träffade många kunder.

Idag skulle jag och Peter presentera på Riada Enterprise evening – en lösning vi byggt på Klarna. Det var fler kunder och även Riada själva som visade saker. När jag satt där och funderade så insåg jag att jag varit inblandad i flera av dem.

  • Ett av sjukhusen i stan som har sina sängar och annat i jira (där var det jag som var med på första mötet kring en del av det som de visade).
  • Mindville (som var en del av Riada tidigare typ) visade sin onboarding och offboarding i jira. Där var det jag som drog in dessa processer i jira. De hade såklart förbättrat den, men iaf.
  • Riada själva som visade hur de rapporterar tid i jira och fakturerar. De har kopplat ihop jira med sitt ekonomisystem, och det pratade vi om att göra på min tid men hade aldrig någon som hade tid. Däremot var det jag som drog in Tempo för att rapportera tid och förbättrade en hel del processer kring det där.

Dagen avslutades med Anna Tebelius Bodin som en timme berättade om vår hjärna. Först på kvällsrundan med Raffe när jag berättade om ovan för John slog det mig att det jag som tipsade en Riada-kollega om hennes kurs förra våren, han gick och älskade den så mycket att jag oxå gick den (gick även en annan i måndags som jag återkommer om), och en av hans nuvarande kollegor som höll i dagens event tog in henne.

Inser att det är nyttigt att se att saker man startar som inte är så stora där och då, faktiskt växer, vidareutvecklas och förbättras och gör nytta. Ringar på vattnet är lite häftigt ändå.Kommentera