Slumpad post: Nintendo Switch
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En solig dag

| 2020-03-14, 21:45

Efter en fullsmackad vecka var det rätt härligt att inte ha något inbokat idag. Raffe väckte mig vid halv 7 då han verkade tycka det var dags att leka. Klädde på mig rätt snabbt och stack ut på morgonrunda – lockade med sol såklart.

Lekte med boll, is, mat och löv. Var ute mer än en timme tror jag och gick runt med ett leende på läpparna och njöt. Såg bara några andra på avstånd.

Väl hemma instagrammade jag (har ju fyra konton att hålla levande) och när barnen skulle äta frukost tog jag en kaffe till. Sen spelade vi kort en stund.

Fixade med räkningar och kollade aktier och fonder… Lunch och sen läste jag och Simon ut Sagan om Belgarion före vi drog ut alla fem.

Simon har lite ont i ena knät och var mest sällskap men Joel och Raffe lekte så de båda flåsade på gräsmattan. Vi körde varm choklad under den där eken och sen gick barnen hem och jag och John fortsatte ut i skogen med Raffe.

Snacka om härligt!Kommentera