Slumpad post: Basket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Att sysselsätta sig

| 2020-04-04, 16:35

Fascineras av alla tips (och frågor) på hur man kan sysselsätta sig i dessa corona-tider. Personligen har jag aldrig haft några problem med att sysselsätta mig och har nog tänkt att andra inte heller har haft det.

Hade ledigt 13 veckor förra året (minst). Minns inte att jag hade tråkigt en enda gång.

Snarare är det så att jag drunknar i idéer. När vi drar på semester har vi ALLTID med för mycket saker att roa oss med. Använder knappt något alls.

Jag skulle lätt kunna fylla en A4 med saker att hitta på. Vilket vi gjorde inför sommaren och som jag sen listade i Trello. Minns jag rätt var det extremt få saker på listan som bockades av.

Måste helt enkelt vara så att jag är lättroad? Växte ju upp på landet utan syskon och minns inte att jag hade tråkigt. Hade jag inget att göra så hittade jag på något.2 kommentarer to “Att sysselsätta sig”

  1. Sandra says:

    Håller med ja fattar inte vaaaad e problemet!?….

Kommentera