Slumpad post: Sveriges nationaldag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommardäck

| 2020-04-06, 21:55

För första gången har vi haft dubbdäck i vinter (tur det med tanke på vintern vi haft – not!) och trots att reglerna ruckas på i år med tanke på corona så tänkte vi att det var lika bra att byta till sommardäck förra helgen.

På lördagen “glömde” vi visst bort men söndag efter lunch och Rafferunda så tog vi tag saken. Började fundera på om vi hade domkraft (minns inte att vi kollade när vi köpte bilen i somras) men vi hittade faktiskt en. Pust.

Däremot satt däcken för hårt. Det gick inte att få loss muttrarna. Jag erbjöd mig att ta tag i det på något sätt under veckan.

Så lite senare på söndagen när jag och Joel var i Länna och handlade så såg jag ett tält – däckskiftarna (eller liknande) och knallade dit och frågade om de kunde lossa på dem. Han var ärlig och sa att han aldrig fått frågan förut men att visst kunde de väl göra det. Vi brummade dit och de fixade. Frågade vad de ville ha men de bjöd på det.

Började fundera på om vi kanske kunde använda vår kompressor på något sätt och hittade en apparat på Clas Ohlson som jag köpte när jag åkte dit en kväll i veckan för att handla lite diverse saker i Farsta.

I helgen tog John och Joel tag i det när jag och Simon gick med Raffe. Lite trist att missa men skönt att det blev gjort.Kommentera