Slumpad post: Sängen redo för sovning!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Årskostnad utspritt

| 2020-04-12, 8:32

Nästan på samma nivå i användande som SL-kortet har Raffes dagis varit. Stora skillnaden är dock att här behöver vi inte fundera vilket är superskönt! Jag ser dagiskostnaden som en årsavgift för att ha platsen, som fördelas ut per månad. Egentligen är ju grundschemat att han bara går 3-5 dagar eftersom jag jobbar hemifrån en del. Men en sån deltidsplats är knuten till bestämda dagar vilket går bort så vi kör på heltid.

  • Första hösten nyttjade vi platsen helt ok.
  • Förra våren nyttjade vi platsen helt ok.
  • Förra sommaren var Raffe i princip ledig de 10 veckor som jag var ledig.
  • I höstas var han borta 4-5 veckor på grund av hältan
  • Nu i vår kom Corona och först hade dagis svårt med personal (mest pga sjuka barn hos personalen, men även sjukdom) och bad de som kunde hålla sina hundar hemma. Nu är det tillbaka i normalläge men eftersom vi jobbar hemifrån behöver vi ju komma ut och det känns fånigt att lämna bort honom.

Så bra ändå att vi ser det som en årskostnad.Kommentera