Slumpad post: Vax ut
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mötesbingo

| 2020-04-20, 8:52

Extremt många på vår planet har nu många fler digitala möten än de är vana vid. Skulle själv säga att jag är tämligen erfaren på området och det är även många av mina kollegor. De som har jobbat på företag med kontor i olika städer och länder brukar ha viss vana iaf. Ändå uppstår en del roliga situationer – särskilt nu när det är fler i hemmen.

Ganska snart efter att Europa stängdes ner så dök det upp mötesbingon och det är otroligt roligt att läsa. Väldigt många har dessutom inträffat.

En som jag faktiskt inte kunde hitta men vet att jag sett på någon variant som fladdrat förbi missade jag precis i veckan som gick. Att en anhörig med få kläder (inga?) syns i bakgrunden. Hade möte med två personer och skulle leta info så såg inte kameran men hörde hur ena personen garvade lite och påpekade att en person syntes i bakgrunden (hörde inte exakt vad de sa men kände stämningen). En 1,5-åring hade öppnat en dörr som nog skulle varit stängd.

Den enda som jag nog inte varit med om den här vändan är att några börjar argumentera och ombeds ta det offline (just nu så är ju offline tämligen svårt men iaf). Kanske även om man ber någon mejla något de just sa. Att mejla en presentation eller annat hörs ofta. Eller kanske snarare att man ska chatta något.

  Kommentera