Slumpad post: Lugnare nu
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Valborg för 20 år sen

| 2020-04-30, 17:46

I år blir det inget stort firande av Valborg så jag har istället kollat bilder från valborg för 20 år sedan. Då jag gick sista terminen i Uppsala och vår klass bestämde sig för att delta i forsränningen. Vi var tre som var villiga att åka på flotten.

Dock ett större gäng som var med och byggde och fixade. Den kändes stor när vi byggde den hemma hos Håkan men när vi tog den till den officiella byggplatsen, och framför allt när vi satte oss på den i vattnet, kändes den inte alls stor.

En meter från strandkanten var vi nära att välta. Välte gjorde i självklart i båda fallen och det var inte hallonsaft som flyter i ån vill jag lova.En kommentar to “Valborg för 20 år sen”

  1. Sandra says:

    Hahaha så roligt

Kommentera