Slumpad post: Köket urblåst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En studiedag

| 2020-05-04, 21:18

Vips dök det upp en studiedag på veckobreven. Eller snarare en flyttad studiedag, från 11 maj till 4 maj. De hade bara missat att informera om 11 maj. Nåja. Jag valde att ta ledigt. Lite eftersom det ändå var städ och jag hade naprapattid. Simon har haft lite ont i fötterna så jag bokade en tid för honom oxå.

Vi gick upp som vanligt. Jag lämnade Raffe på dagis och John cyklade till jobbet. Jag och barnen tog bilen in till stan. Folktomt. Började hos naprapaten och fick bra resultat, både Simon och jag.

Vi handlade på pressbyrån. Pressfrihetens dag så halva priset på alla tidningar (köpte typ 4), nyttjade även ett glassogram som Simon fick när han slutade 3:an (bättre sent än aldrig – gick ut 31 maj). Sen tog vi oss upp på taket på mitt jobb. Helt ensamma och härlig utsikt. Och god glass.

Googlade på om Cosmonova kanske var öppet men icke. Så vi drog till Nacka Forum och Jumpyard. Städet var nämligen först 13-15.30.

Jag skippade att hoppa pga hälarna men barnen hoppade i nästan två timmar. Sen testade vi deras VR-spel. Först xx som bara barnen körde och sen körde vi ett zombiespel tillsammans. Skitläskiga zombier kom gående eller springande mot en och man var tvungen att skjuta dem. Svettigt!

Sen drog vi hem i ösregnet och kollade på filmen Alita: Battle Angel.Kommentera