Slumpad post: Ed igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagens 10 #6

| 2020-05-06, 21:36

Om jag var sugen igår så var jag verkligen inte sugen idag. Lite för att det blev fullt idag. Rafferunda, jobb, lunch, bibblan, jobb och vips var John hängig och lite yr. Jag och barnen fixade middag plus disk, jag tog kvällsrundan (skippar just nu lunchrundan för att vila hälen) och så drog jag och Joel till Hemköp och handlade.

Sen skulle jag träna. Tjohoo!

Bara att göra. Satte klockan på 10 minuter innan jag hann fundera mer på det. Mycket arm med hantlar eftersom hantlarna låg så lämpligt där. Lite cykling (liggande med benen i luften) ett gäng armhävningar och lite så. Bara valde någon lämplig övning för att få tiden att gå.

Vips (eller nja…) så var 10 minuter över och jag hade bara kvällisen kvar. Så kom Raffe. Ah, just ja vi skulle ju mecka med hans öron. Men nu är det bara läsning kvar. Och jag känner mig väldigt nöjd med att ha tränat 6 dagar i rad!Kommentera