Slumpad post: Grill och springcykel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skön förmiddag

| 2020-05-09, 17:10

Vaknade efter fem någon gång och insåg att jag inte kommer kunna somna om så jag tog boken och låg och läste 1,5 timme. Så strax efter 7 gick både jag och John upp. Han åt frukost och jag gick ut med Raffe. Otroligt härlig morgon!

Väl hemma satt jag i solen med Raffe på framsidan en stund. Pratade med lite grannar. Provade att klippa några klor – gick finfint. Sen vaknade barnen och vi åt frukost. Strax efter kom John tillbaka från en inlinesrunda.

Jag och Simon läste ut det sista i boken vi läst senaste kvällarna.

Sen satt jag och John i köket och pratade. Fundera på om vi skulle fixa lite på framsidan. Kom fram till att det fick ske efter lunch.

Fundera på att åka till Hemköp och handla men ändrade mig och tog cykeln till Coop och John stekte under tiden pannkakor.

Hann även fånga ett gäng pokémons under förmiddagen.Kommentera