Slumpad post: Lugn och ro vid läggning?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Cdtaljr på instagram i ett år

| 2020-05-11, 7:55

Idag för 1 år sen drog jag igång mitt konto med fokus på detaljer i naturen. I början tänkte jag att jag skulle orka engagera mig med massa taggar och följa andra och så, för att dra följare. Men har insett att jag verkligen inte är sugen på det. Det är inte därför jag har kontot.

Jag har ju flera andra konton oxå med lite olika fokus. Här vill jag ha fokus på detaljer. Det får mig att njuta mer av mina utevistelser med Raffe. Att faktiskt se mer detaljer. Det man fokuserar på tar plats. Jag märker verkligen hur jag ser mycket mer detaljer nu.

Har sett mängder med olika knoppar den här våren och jag kan verkligen inte påminna mig om att jag sett dem förut. Vissa är buskar/träd som jag vuxit upp med i min närhet, men aldrig riktigt reflekterat över. Tror det får mig att bli lugnare och gladare. Att se så mycket i det lilla.

Sitter förvånansvärt ofta och tittar bakåt på bilder jag lagt upp. Minns oftast stunden jag tog bilden. Ler. Minns dock inte alla, men blir ändå glad över att jag har sett den där coola grejen.4 kommentarer to “Cdtaljr på instagram i ett år”

  1. Sandra says:

    Hmm…kanske skulle prova…ja rusar lite för snabbt i perioder…får klura på den..

    • Sue says:

      Nu när jag insett varför jag gör det – dvs för att jag själv vill kunna titta tillbaka på bilderna – så har jag nog hittat rätt nivå och verkligen njuter av att se tillbaka.

Kommentera