Slumpad post: Två nyckelringar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Podiater

| 2020-06-20, 10:28

Fick tips av Helena om en person som kanske kunde hjälpa till med hälarna. En podiater. Hade aldrig hört talas om det yrket men efter första besöket i tisdags känner jag helt klart förtroende.

Jag är alltid dålig på att komma ihåg exakt vad vi pratade om, diagnos och sånt. Men det verkar vara min hälsena som är överbelastad (“hälseneinflammation” fast det finns inte), och mina muskler/senor eller så på baksidan är troligen för korta. Instämmer.

Köpte ett par innetofflor och gjorde avgjutningar för att få inlägg. Mina skor med inlägg godkändes och han sa att jag var på rätt väg men behöver skapa en bra grund där jag inte irriterar i onödan och då kan det läka.

Ska tillbaka på onsdag och då “få” inläggen och få övningar att göra. Som en början kör jag med “skumrulle” på låret för att mjuka upp bindväven. Inte skönt någonstans faktiskt.3 kommentarer to “Podiater”

  1. Sandra says:

    Skumrulle LÄT skönt tills ja läste vidare…att mjuka upp bindvävnaden på låren ska de hjälpa hälarna? Hoppas inläggen funkar så trist att ha problem med kroppen

    • Sue says:

      Hela benet med muskulatur, bindväv etc är typ spänd och lite låst. Så om det mjukas upp kan det underlätta tydligen.

Kommentera