Slumpad post: Krassen blommar
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Specialvecka

| 2020-06-26, 20:08

Den här veckan har varit lite specialare hela tiden känns det som och jag avslutar rätt trött.

  • I måndags drog jag och Joel till Länna på lunchen för att skaffa skor till honom. Vi passade på att köpa med lunch från Max och jag hann precis mellan mina möten före och efter lunch. Vi hittade dessutom två par skor till Joel.
  • Joel klippte sig i måndags, men hanterade det hela själv förutom att hans kort nått gränsen så jag fick swisha. Simon klippte sig i torsdags och då var jag med.
  • I tisdags var det Reko 17 på kvällen. Funderar fortfarande på om jag verkligen hämtade ut några ostar eller vart de tog vägen. Håhåjaja.
  • I onsdags förmiddag drog jag och Simon in till podiatern och fick övningar och inlägg.
  • Hämtade böcker åt Simon på bibblan (man mejlar och de lånar åt en och så ringer man när man ska hämta)
  • Igår var maxade dagen då jag inledde med morgonkaffe hemifrån, sen en snabb standup med teamet innan jag och Joel drog med kollektivtrafiken in till cityterminalen där jag vinkade av honom för 12 dagar på kollo. Drog sen till kontoret och köpte lunch på vägen. Hann med ett möte, babbla med kollegor och äta lunch före jag gick till naprapaten. Jobbade lite till och sen drog jag hem (tog ett möte på vägen).
  • Idag hade jag tagit ledigt för att hänga med Simon och vi gick upp i ottan och gick till Flaten. Skippade bad och tog bussen hem. Sen spelade han och jag jobbade ikapp lite (hinner mycket när man är under radarn och utan möten). Sen drog vi till Nacka/Värmdö för att trimma Raffe. Under tiden så drog vi till badet i Gustavsberg och hade det bra. Väl hemma var vi väldigt trötta och ska nog sova snart.

Vi har under veckan haft mathemleverans, handlat av glassbilen (stötte på efter Simons klippning), och en leverans av saker för kommande (förhoppningsvis) utesovningar.Kommentera