Slumpad post: Traktorbyxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Crossfit – nä tror inte det

| 2020-07-04, 8:08

Tanken var superbra, och jag gick in med full energi. Bara för att inse att höft och rygg inte pallade. Tänkte om, anpassade mina pass ännu mer.

Fick med Joel från början och sen även Simon. Tänkte att det skulle bli mycket roligare – vilket det blev. Slumpen gjorde dock att vi gick på rätt många tråkiga pass och energin försvann för oss.

Jag kände dessutom redan från början att jag fortfarande inte går igång på maxtänket. Att slå rekord, att ta så tungt som man kan. Och så.

Jag har ju insett att jag gillar det roliga, det utforskande och nyfikna i träningen. Det som Mooveo mer står för. Saknade verkligen det på passen.

Så fick jag ont i hälarna och då gick ännu mer bort på passen, även om höft och rygg nu faktiskt pallade.

Sen kom Corona och vi var lite hängiga. Snackade med barnen och valde att säga upp deras kort. Mitt var ett årskort och går ut först i augusti så jag kan gå dit och träna om jag vill men jag känner faktiskt inte alls något sug. Hälarna och höften jobbar jag med på annat sätt nu istället. Inser att jag behöver hitta mitt eget sätt, inte via Crossfit. Tanken var god och det var bra att jag testade så att jag nu vet att det inte var Crossfit jag saknade utan känslan i gruppen.Kommentera