Slumpad post: Lilla huset på prärien
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Äntligen en tältplats

| 2020-07-25, 11:36

Klockan hann blir halv fem före vi hittade tältplatsen så vi satte direkt upp tältet och fyllde på med saker. Vi hade nya uppblåsbara madrasser att testa. Två stycken som båda var 120 cm. Innertältet var 230 cm så vi hoppades att det skulle gå – och det gjorde det. Fantastiskt mycket bättre att sova två på varje faktiskt. Enklare med Raffe desutom.

Den här gången hade vi med tomatsoppa på burk, och smoothie i flaska för att variera oss från korv och bröd. Även en baguette som tillhugg, och smör. Riktigt lyxigt. Precis när vi börjat laga så kom det några droppar regn så snabbt kom tarpen på plats och det kändes lite mer ombonat.

Efter maten badade barnen och vi tog det soft. Kvällste och macka intogs i tältet och sen spelade vi kort. Mysigt!

Trötta gick vi sen och la oss. Förra gången var det så varmt att vi fick ha fronten öppen men så var inte fallet den här gången. Visade sig att det faktiskt blev lite småkyligt och vi fick stänga sovsäckarna, jag hämtade en filt till Raffe (efter att ha försökt ha min sovsäck över honom ett tag men det blev lite jobbigt). Först på morgonen insåg vi att vi ju kunde stängt innertältet oxå – inte bara myggnätet. Suck.

Vi sov hyfsat i alla fall och på morgonen värmde vi oss i solen och njöt av lugnet. Tittade på sångsvanar som simmade förbi. Barnen badade igen. Sen rev och packade vi allt och när det var gjort tog även jag ett dopp. Superhärligt!

Tog det sista till bilen och drog hem. Där sov både jag, John och Raffe över en timme medans barnen satt lyckliga vid sina datorer.2 kommentarer to “Äntligen en tältplats”

  1. Sandra says:

    Låter supermysigt

Kommentera