Slumpad post: Köpa blu-ray-spelare?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Riley, Lucinda: Pärlsystern

| 2020-07-29, 13:12

Tänkte att jag nog inte skulle orka läsa fjärde boken med samma tempo. Tog tre dagar för närmare 600 sidor. Klart jag orkade. Älskar verkligen drivet i dessa böcker. Att få följa nutid och dåtid och verkligen vilja få reda på de livsöden som beskrivs.

Den här gången Australien och en del om dess ursprungsbefolkning. Mår fysiskt illa när jag läser om hur man behandlade människor för mindre än 100 år sen. Egentligen är det väl inte så överraskande men iaf.

Gillar hur det växer fram ett spindelnät av relationer i familjen, och de nya människor som dyker upp. Att de alla är så olika, och har så sjukt olika historier. Otroligt roligt att hänga med.

Den här gången får man lite ledtrådar till helheten skulle jag säga även om det känns vääääldigt oklart hur upplösningen ser ut.

Nu finns inte nästa bok som pocket så jag får se om jag kan vänta tills den släpps eller om jag kanske kör på e-bok. Sjätte boken kommer på svenska i november tror jag och sjunde skriver hon på just nu – kommer nästa vår.

Hitta bra pris.2 kommentarer to “Riley, Lucinda: Pärlsystern”

  1. Ser verkligen fram emot de två sista i serien! Men sen blir det tomt!

Kommentera