Slumpad post: Fler kvällsbad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ihopsättning av “hallmöbel”

| 2020-08-01, 16:50

Idag var det så dags att få brädorna vi målat och pysslat med på plats. Det krävde lite mätning, ritning, borrning, sopande, testande och skruvande. Bra att vara flera som hjälps åt men vi har insett att det är en som är den som bestämmer – övriga hjälper till.

En bakvänd bonus är att det nu är grejer på hela bottenvåningen som egentligen ska vara i hallen. Stort nöje att gå igenom och fundera på vad som ska ha plats i nya lösningen, skänkas, upp på vinden eller slängas.

Det är dock ett måste för att kunna bestämma hur man vill göra i sin lilla del.En kommentar to “Ihopsättning av “hallmöbel””

  1. Sandra says:

    Så himla smart lösning….skall bli spännande när de e klart o se om det är skillnader i hur ni valt att inreda er egen lilla vrå

Kommentera