Slumpad post: Ombytta roller
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första båset klart

| 2020-08-05, 14:37

Simon är den som har färst grejer så hans bås var tämligen enkelt att fixa. Vi inventerade vad han hade och testade lite med var och hur han vill ha sakerna. Ganska snabbt var han klar över sina önskemål. Igår efter lunch drog så jag och Joel till Bauhaus med mål att köpa hängare av olika typer.

När vi kom hem satte vi upp Simons grejer.

Det är fortfarande en korg som ska sättas upp som ska innehålla mössor och vantar (syns i nederkant) och det kommer tillkomma någon vinterjacka. I övrigt är Simon en person som inte har så olika saker utan allt som oftast samma.

Ryggsäcken hänger så att öppningen är lätt att nå för honom. Tror det kommer bli kanon.3 kommentarer to “Första båset klart”

  1. Sandra says:

    Snyggt….då tänker jag att Simon inte är lik dig…jag ser framför mig hur din vrå kommer va som en magisk liten koja med en miljon små fack, vrår och spännande platser, en liten sparad hårfläta o annat otippat men kul

Kommentera