English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skojigheter framöver

| 2020-08-11, 8:14

Jag och Sanna skulle gå på GES i början av oktober men gissar att det inte kommer bli av. Jag har sen lovat mig själv att inte nappa på så mycket saker under hösten. Som jag skrev så kommer det inte att bli några scoutaktiviteter. Behöver tiden att få vara, få lust att göra, att pyssla etc. Plus att jag vet att jobbet kommer bli maxat och jag har massa saker jag brinner för där som jag vill göra.

Men självklart blir det en del.

 • Har jag signat mig på en kurs i vävning av brickband (distans). Fem veckor med start i början av september. 2-3 timmar per vecka ska man räkna med och jag vill ju verkligen komma igång med pyssel så det känns som att jag SKA prioritera.
 • Kunde inte heller låta bli en dagkurs i naturlig färgning. Älskar färger och har länge tänkt att jag ska ta tag i att testa att färga. Nu får jag det!
 • Sen fick jag en inbjudan för en kurs i remote facilitering (gratis då jag var med på ett event i höstas) och den kan jag inte låta bli att gå. Fem veckor. Något överlapp med vävningen… Men det är ju sånt här som jag ser är framtiden!
 • Pokemon go får fortsätta förgylla min och Johns vardag.
 • Morgonkaffe fortsätter vara digitalt så det siktar jag såklart på att vara med på. Eventuellt blir det en kvällsträff i Q4.
 • Kommer fortsätta i forumet med högkänsliga ledare (vi fortsatte våren ut för det var så himla bra)
 • Hoppas att vi hinner en tältning till innan det blir för kallt. Får ju bli en helg helt enkelt.
 • Fira födelsedagar får vi se till att göra ordentligt i höst (Joel, John och så jag).
 • Jag hoppas få ordning på kroppen så vi kan hänga med på Flatenrundor!
 • Vi ska vara med på en digital föreläsning om hur man får bättre hundmöten.
 • Kanske lyxa med lite höstlov och jullov?
 • Idre över nyår är bokat och det ser jag fram emot!
 • I april nästa år är det planerat att bli den Feelgoodafton som skulle varit i april i år (sen september i år). Aldrig fel att ha saker långt fram att se fram emot?

Önskar sen att vi kan lägga till besök i Halmstad för det längtar alla efter.Kommentera